Suso szerint fejlődnie kell, ha ott akar lenni a vb-n

Suso, a Milan spanyol válogatott játékosa élvezi Vincenzo Montella bizalmát és nyilatkozatában kitért a jövőjére, a Bajnokok Ligájára és a 2018-as világbajnokságra is.

A 23 éves játékos néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a spanyol válogatottban egy Oroszország elleni felkészülési meccsen. Suso az előző szezonhoz hasonlóan idén is a Milan egyik húzóembere, ugyanis eddig 18 tétmeccsen 6 gólnál és 6 gólpassznál jár.

Suso két hónappal ezelőtt hosszabbított szerződést a Milannal, így az új kontraktusa 2022 nyaráig szól.

“Ha távozni akartam volna, akkor nem hosszabbítom meg a szerződésemet. Nagyon boldog vagyok és szinte minden mérkőzésen játszom. Ugyan van egy kivásárlási záradék a szerződésemben, de boldog vagyok itt. Egy olyan csapatnak, mint a Milan, ott kell lennie a Bajnokok Ligájában. Sok új játékos érkezett és tovább kell dolgoznunk. Világbajnokság? Jól teljesítek a klubcsapatomban, de fejlődnöm kell. Ha ez sikerül, akkor lehetséges, hogy ott legyek a vb-n.” – mondta Suso a Sky mikrofonjainak.

“Montella? Szeretnék neki köszönetet mondani a pályán nyújtott teljesítményemmel. Kezdetben nyugodt voltam. Tudtam, hogy egy olyan edzőre van szükségem, aki önbizalmat ad és amikor pályára lépek, a legjobb formámat akarom nyújtani.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS