Scaroni szerint erősödött a csapat tavalyhoz képest

Paolo Scaroni, a Milan elnöke szerint idén nyáron jelentős lépéseket tettek a céljuk felé és úgy véli, hogy erősödött a csapat az előző idényhez képest.

“Nagyon elégedettek vagyunk a nyár alakulásával és a nyolc érkező játékossal. Ma bemutattuk az utolsó három igazolásunkat. Véleményünk szerint erősebb csapatunk van, mint tavaly. Tapasztalt és fiatal játékosokkal erősítettünk. Azt gondolom, hogy nagy lépéseket tettünk a célunk felé, azaz, hogy visszavezessük a Milant a tabella csúcsára.”

Szörnyű katasztrófa rázta meg Olaszországot, miután a hét elején leomlott egy autópályahíd Genovában. Nagyon sok halálos áldozata van a hídomlásnak és a Lega Serie A hivatalosan is bejelentette, hogy a Milan-Genoa és a Sampdoria-Fiorentina mérkőzés is elmarad az első fordulóban. A többi nyolc összecsapást megrendezik a Serie A-ban.

“A Milan részvétét fejezi ki az áldozatok családjainak. Mindannyian nagyon szomorúak vagyunk a történtek miatt és úgy gondoljuk, hogy helyes döntés született, amikor elhalasztották a mérkőzésünket.”

“A Milan képes lesz-e kiharcolni a Bajnokok Ligája-indulást? Ezt a kérdést a két igazgatónak, Maldininek és Leonardónak kell feltenni.” – mondta mosolyogva a klub elnöke.

“UEFA? Jelenleg nincsenek fejlemények a pénzügyi fair play kapcsán. Természetesen szeretnénk megkötni az önkéntes megállapodást az UEFA-val, de jelenleg nincsenek újdonságok. Azt hiszem, hogy szeptember körül lesznek fejlemények az ügyben. Sergej Milinkovic-Savic? Erre a kérdésre szintén Leonardo és Maldini tud válaszolni.”

“Ez az átigazolási kampány nagyszerű volt számomra, minden egyes nap haladunk a célunk elérése felé. Milan szurkolóként minden nap fantasztikus számomra a klubnál. Új vezérigazgató? Némi előrelépés történt az ügyben, de még nem hoztuk meg a végső döntést. Néhány hét múlva érkezik a bejelentés. Addig is minden tőlem telhetőt megteszek, amit kell a Milannál. Háttérbe fogok lépni és lesz egy személy, aki főállásban irányítja a klubot.”

“Bakayoko? Sok francia nemzetiségű játékos van, akiket csodáltam. Nehéz lenne választani közülük, de Milan szurkolóként Desaillyt kell mondanom.” – fejezte be Scaroni.

The post Scaroni szerint erősödött a csapat tavalyhoz képest appeared first on AC Milan Club Budapest.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS