Li Yonghong: “A hamis pletykák károsítják a Milant”

Li Yonghong, a Milan tulajdonosa hivatalos közleményben reagált a napokban felmerült híresztelésekre, amelyek szerint komoly pénzügyi problémákkal küzd és ennek következtében csődbe ment.

“Boldog kínai újévet kívánok mindenkinek. Ezt a nagy hagyománnyal rendelkező ünnepet otthon töltöttem a családommal. Az elmúlt 48 órában láttam, hogy a médiában megjelentek hamis hírek, amely károsították a klubot, a cégeimet, a családomat és engem. Attól a naptól kezdve, mióta megvásároltam a Milant, számos nehézséggel néztem szembe és általam eddig soha nem látott nyomás alatt voltam. A hamis és felelőtlen híresztelések után szerettem volna nyugodt légkört teremteni a klub és a csapat körül.”

“Nem értjük, hogy ezekkel az állításokkal és pletykákat mit próbálnak elérni, de eljött az a pont, amikor már súlyosan károsítják a klubot, a vállalkozásomat és a családomat. Szeretném tehát megragadni az alkalmat és elmondani, remélhetőleg utoljára, hogy a vagyoni helyzetem biztonságos és megbízható, a klub illetve a cégeim folyamatosan dolgoznak. Remélem, hogy nem tulajdonítanak hitelességet ezeknek a hamis pletykáknak és így a figyelem arra összpontosulhat, ami mindannyiunknak a legjobban számít, azaz a csapat fejlődésére és Gattuso támogatására. Mi mindent megteszünk azért, hogy a Milant visszavezessük a csúcsra.”

“Eddig a csapat összes mérkőzését figyelemmel követtem. Láttam, amikor a játékosok egy vereség után a könnyeikkel küszködtek és láttam, ahogy Marco Fassone és David Han Li ünnepelt egy győzelem után. Minden érzelmet és érzést mélyen átéreztem. Tudjuk kezelni a nagy nyomást, mert meg vagyunk győződve arról, hogy sikereket érhetünk el a jövőben és minden egyes Milan rajongót megjutalmazhatunk az egész világon. Hálás vagyok mindenkinek az elkötelezettségért, a csapat pozitívan teljesít. Szeretnék köszönetet mondani Gattusónak és a játékosoknak az erőfeszítéseikért, amelyeknek köszönhetően látható, hogy a Milan minden szempontból fejlődik.”

“Köszönöm mindenkinek. Végül a feleségem nevében is szeretnék egészségben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni mindenkinek.” – olvasható a hivatalos közlemény a klub hivatalos honlapján.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS