Laxalt átigazolásáról tárgyal a Milan és a Genoa

Az átigazolási időszak utolsó napjaiban még befuthat Diego Laxalt a Genoától.

A Milan kedden hivatalosan is bejelentette Tiemoué Bakayoko érkezését, a következő igazolás pedig minden bizonnyal a Villarreal támadója, Samu Castillejo lesz.

Olaszországban idén nyáron új szabályok léptek életbe, amelynek következtében a korábbi évekhez képest két héttel hamarabb, azaz augusztus 17-én zárul az átigazolási időszak.

Elsőként Alfredo Pedulla, a SportItalia munkatársa számolt be a hírről, miszerint a Milan vinné a Genoa játékosát, Diego Laxaltot. Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási guruja szerint közel a megállapodás a felek között. Mivel a Genoa még nem fizette ki Gianluca Lapadula 11 millió eurós vételárát, így ez az összeg nagy valószínűséggel Laxalt átigazolási árából lesz levonva.

Lapadula tavaly nyáron csatlakozott a Genoához kölcsönben egy szezonvégi kötelező vásárlási joggal. A Milan egy évvel ezelőtt 2 millió eurót kapott a 28 éves csatár kölcsönadásáért, idén nyáron pedig a Genoának további 11 millió eurót kellene kifizetnie, ez azonban még nem történt meg. Lapadula egyébként 29 tétmeccsen 6 gólt szerzett a genovai alakulat színeiben.

A Sky szerint a Milan elengedi Lapadula 11 millió eurós árát és mindössze 3 millió eurót ráfizet Laxalt játékjogáért. Ha igazak a hírek, akkor a Genoa különböző bónuszok teljesülése esetén még 4 millió eurót kaphat.

Laxalt posztja alapvetően bal oldali középpályás, azonban rendkívül sokoldalú, hiszen balhátvédként és bal oldali támadóként is bevethető, így a pálya egész bal oldalát képes megjátszani.

The post Laxalt átigazolásáról tárgyal a Milan és a Genoa appeared first on AC Milan Club Budapest.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS