Férfi Ob I: A Debrecen megcsinálta!

dvse201801

Nagy az öröm a cívisvárosban. 

dvse201801

Fotó: Nagy Anita

Hosszú idő telt el, de most ismét felsőházas a debreceni csapat a férfi Ob I-ben, hiszen a tegnap elért Kaposvár elleni 9-9-es döntetlennel, kvalifikálta magát a csapat a legjobbak közé.

Komlósi Péter, a debreceniek vezetőedzője így értékelt a sikert: – Nagyon nagy siker nekünk az, hogy bejutottunk a felsőházba. Régóta dolgozik a Debrecen azért, hogy ez sikerüljön. Nagyon nehéz mérkőzés volt, és a másik találkozón is nüanszok döntöttek. A csapat munkáját dicséri, ahogyan hozzáálltak a szezonhoz. Tudom, hogy nincs még vége a bajnokságnak, de most egy nagy szakasz zárult le ezzel a mérkőzéssel, és sokkal nyugodtabban tudunk tovább dolgozni. Érződött a csapaton, hogy nagyon várják ezt az összecsapást, és minden energiájukat beletették a meccsbe. A gratuláció jár a Kaposvárnak is, hiszen ha egy gólt szereznek, akkor most ők örülnek, és ők vannak a legjobb nyolc között. Ez is mutatja, hogy mennyire kiegyensúlyozott a középmezőny, és mennyire nehéz bejutni a felsőházba – mondta a dvse.hu-nak az edző.

Érdekesség, hogy a csapat a 2013-2014-es szezon után szerepelhet ismét a felsőházban. Abban az idényben a 6. helyen zárt a csapat.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS