A Milan hamarosan bejelenti új sportszergyártóját

A legfrissebb hírek szerint a Milan hamarosan nyilvánosságra hozza, hogy a következő szezontól a Puma lesz a csapat új sportszergyártója, miután június végén megszűnik az Adidasszal kötött megállapodás.

A klub még októberben jelentette be, hogy két évtized után 2018-ban elválnak a Milan és az Adidas útjai, miután a felek közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy felbontják a 2023-ig szóló szerződést. A La Repubblica beszámolói szerint rövid időn belül megtörténhet a hivatalos bejelentés, hogy a Puma lesz a Milan új sportszergyártója. Az olasz lap megjegyzi, hogy a Pumával kötött szerződés kevésbé jövedelmező, ugyanakkor a bónuszok és a különböző jutalékok várhatóan magasabbak lesznek

Korábbi jelentések szerint a német vállalat évi 12 millió eurót fizet a Milannak. Ez az összeg 8 millió euróval kevesebb, mint az Adidasszal való eddigi megállapodás.

Amennyiben megtörténik a hivatalos bejelentés, a Serie A jelenlegi mezőnyét tekintve a Milan lesz az egyetlen, amelynek a Puma szállítja a mezeket. A német multinacionális sportszergyártó cég többek között az olasz nemzeti csapat, az Arsenal és a Borussia Dortmund támogatója is.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS