Célkeresztben a cirkálósúly – március 1-jén folytatódik a GFC széria

image

A szervezőktől kapott információk szerint 2012. március 1-jén folytatódik a „Gentlemen Fight Club” elnevezésű rendezvénysorozat, amely az óév decemberében – nagy sikerrel – mutatkozott be a közönségnek.
Mint arról a monokli.com beszámolt, a Ramada Pláza Hotel elegáns különtermében telt ház előtt került megrendezésre az a középsúlyú nyolcas torna, amely Komjáthi László sikerével fejeződött be. A főmérkőzésen Bozai Gyula és Nagy „Hóhér” József csapott össze az interim cirkálósúlyú Magyar-bajnoki címért, a címvédő Hubert László kihívásáért. Ezt a címmeccset a hajdúsági versenyző egyhangú pontozással nyerte meg. 
Nos, március 1-jén újra a Ramada Pláza Hotel ad otthont a „Gentlemen Fight Club”-nak, amelyet a Profibox Promotion és az NKO Promotion hoz telő alá. 
A főmérkőzésen – ahogy azt várni lehetett – Hubert László és Nagy József csap össze a cirkálósúlyú Magyar-bajnoki címért, ahol „Dupla” címvédőként, „Hóhér” interim bajnokként, azaz hivatalos kihívóként várja, hogy ringbe szólítsák.
A régóta várt címmérkőzés mellett március 1-jén cirkálósúlyban kerül megrendezésre egy torna, éspedig „Super4 Tournament” címmel, ami – mint ahogy az a nevéből is látszik – négy résztvevős lesz. Változás a középsúlyú tornához képest, hogy ez alkalommal nem három, hanem négy menetben mérik össze erejüket a kiválasztottak. 
A torna résztvevői 
Halász Gábor (29-15-0) 
Béres Zoltán (43-45-3) 
Palkó Attila (12-1-0) 
Bozai Gyula (6-3-0) 
(A két tartalék versenyző még nincs kijelölve) 
A tervek szerint a rendezvényen szorítóba lép Bogdán Zsolt, vagyis „Golyó”, aki Farkas Gábor ellen vívhatja második profibox mérkőzését.