Változás várható a szerbeknél

szerbiafilipovics01

Az új játékstílusról és a jövőről is beszéltek a szerbek a megnyert világliga mérkőzés után.

szerbiafilipovics01

Fotó: waterpoloserbia.org
Bár, a szerb válogatott a gálacsapatával győzte le 7-4-re Montenegrót a világliga második körében, néhányan a fáradságot, az új játékstílust és a fiatalok beépítését emelték ki.

Dejan Szavics, a szerb válogatott szövetségi kapitánya: Kemény játék volt, kiderült, hogy mindkét csapat már nagyon fáradt volt így az év végére. Ezzel együtt jó vízilabdát mutattunk.

Filip Filipovics, a szerbek csapatkapitánya: Örülök a jó védekezésnek, támadásban átlag alatt teljesítettünk. Helyet adunk majd a fiatalabb játékosoknak is, de ha kellünk itt vagyunk.

Gojko Pijetlovics, a szerbek kapusa: fizikailag sokkal megerőltetőbb volt a játék, mint máskor. Kiválóan védekeztünk. Új játékstílusunk van, mint a Herceg Novinak.

Vladimir Gojkovics, Montenegró szövetségi kapitánya: a szerbek megérdemelten nyertek. A védekezés volt a mérkőzés kulcsa. Viszonylag kevés gólt kaptunk. Nem tudok senkit hibáztatni. Ez minden bizonnyal jó tanulópénz a játékosaimnak, hiszen nem sok lehetőséget kaptak, különösen olyan csapat ellen mint Szerbia.

A magyar válogatott is győzött a világligában, a mieink Hollandiát verték 13-6-ra.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS