Változás a Fradinál!

ftcjegy01

A klub változást eszközölt a szezon hátralevő részében.

ftcjegy01

Fotó: FTC Vízilabda / facebook

Már lehet jegyeket kapni az Euro Kupa elődöntőjére, amelyet nem a Népligetbe, hsnm a Komjádi uszodában rendeznek meg.

A Klub indoklása a változást illetően:

A Népligeti Sportközpont helyett januártól az összes felnőtt férfi hazai mérkőzését a Komjádi uszodában rendezi az FTC.

Az egyre növekvő érdeklődésre tekintettel a magyar bajnoki és Euro Kupa találkozóinknak – a több mint ezer fő befogadására alkalmas – Komjádi uszoda ad otthont.

Mindkét sorozat rendívül fontos szakaszához érkezett. A kétfrontos küzdelemben a szurkolók támogatására és biztatására szüksége van csapatunknak a medence mellett. Célunk, hogy telt ház előtt játsszuk a mérkőzéseinket. Kérünk minden fradistát, a helyszínen szurkoljon vízilabdacsapatunknak!

A helyszínváltozás miatt a következő tájékoztatást adjuk: 

A lelátón családi és szurkolói szektorokat hoz létre.

A szektoron belül érkezési sorrend alapján foglalhatják el helyüket a mérkőzésen.

Az éves (2017/18-as szezonra szóló) SZURKOLÓI BÉRLET a Komjádi-uszodában az FTC által rendezett bajnoki és nemzetközi kupa találkozókra ugyanúgy érvényes. A bérletesek a családi és a szurkolói szektorok közül választhatnak minden találkozón.

A belépők ára változatlan! Minden találkozóra egységesen 1.000 forintért lehet jegyet vásárolni; a találkozók napján a Komjádi-uszodában, a kijelölt helyen a mérkőzés előtt egy órával.

Az FTC 2018-as első hazai találkozója január 24-én, szerdán 18.45-kor a Miskolc elleni Euro-kupa elődöntő mérkőzés lesz. A döntőbe jutásért vívott csatára elővételben árulnak jegyeket. A belépőket a Népligeti Sporttelep Vajda Péter utca 48. bejárata melletti regisztrációs központban árusítja a szakosztály a következő időpontokban:

2018.01.19., péntek: 14:00-19:00
2018.01.22., hétfő: 14:000-19:000
2018.01.23., kedd: 14:00-19:00

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS