Tornát nyert a Nagykanizsa

kanizsauszoda01

Megnyerte a négycsapatos felkészülési tornát a kanizsai együttes, amely csapat az Ob I újoncát, a Szombathelyt is maga mögé utasította. 

kanizsauszoda01

Hazai győzelmet ünnepelhetett a kanizsai közönség az uszodában (Fotó: 8800.hu)

Az Ob I/b-s  BVSC-t, a Szombathelyt és az YBL-t sikerült megelőznie a felkészülési tornán a Nagykanizsának, mely együttes szinte teljesen kicserélődött a nyáron. Érdekesség, hogy a tornára Märcz Tamás a férfi válogatott szövetségi kapitánya is ellátogatott: . „Nagyon jó kis mérkőzés volt, nagyon jól játszott a mai napon a Kanizsa. Egy első osztályú – bár hiányzók vannak az AVUS csapatában a mai napon –, de egy első osztályú csapatot sikerült meggyőzően maga mögé utasítania. Én szerintem egy szép építkezés indult el itt Ludányi Kadosával, egy komoly szakmai munka kezdődött” . mondta a kanizsa tv-nek a szakvezető.

A hazaiak újdonsült trénere pedig a következőképp látta a meccseket: „Ebben az évben a csapatunk nyolcvan százalékban lecserélődött. Jöttek OB I-es múlttal rendelkező játékosok. Én azt tartom szerencsésnek, hogy egy-két kivétellel, viszonylag egy korosztályt képvisel a csapat. Ez mind a meccseken kívüli hangulatban, mind a mérkőzésen való játékba nagyon jó”– fogalmazott Ludányi Kadosa. 

A kanizsa Tv felvétele: 

A torna végeredménye:
1. Nagykanizsa
2. BVSC II
3. Avus Szombathely
4. YBL

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS