Romagnoli: “Jól vagyok, teljesen felépültem”

Alessio Romagnoli, a Milan olasz védője szerint a csapat remekül felkészült a ma esti Austria Wien elleni EL-meccsre és szeretnének bizonyítani a hétvégi súlyos római vereség után.

A Milan csütörtökön 19:00-kor Bécsben lép pályára az Austria Wien otthonában az Európa Liga csoportkörének első fordulójában. A várakozások szerint ott lesz a kezdőcsapatban az a Romagnoli, aki az egész felkészülési időszakot kénytelen volt kihagyni sérülés miatt. Jó hír, hogy a 22 éves hátvéd sérülése már a múlté és készen áll a játékra.

“Ezen a héten keményen edzettünk és szeretnénk bizonyítani, hogy nem az a csapat vagyunk, mint amelyik veszített a Lazio ellen. Jól felkészültünk a csütörtöki kihívásra, mindenképpen jól kell teljesítenünk az Austria Wien ellen. Több olyan tényező van, amely a különbséget jelentheti és nem csak a mentalitás az egyetlen. Ugyanakkor a formációk csak számok és nem sokat változtatnak. Sérülésem? Teljesen felépültem. Fizikailag jól vagyok. Keményen dolgozom, hogy újra formában legyek, már csak a meccsrutin hiányzik.” – mondta Romagnoli.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS