Mirabelli leszögezte, nem lesz érkező januárban

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója elmondta, hogy a nyári átigazolások teljes mértékben Vincenzo Montella beleegyezésével valósultak meg.

“Nem fogunk semmit tenni az átigazolási időszakban és ezt hivatalos információként közölhetem. Lehet néhány távozó a télen, de ezek csak kis dolgok. Konkrét ajánlat a Boca Juniorstól érkezett Gustavo Gomez játékjogáért.” – mondta Mirabelli a La Gazzetta dello Sportnak.

“Fontos, hogy az ember naprakész legyen a labdarúgásban és ezen a hétvégén például Németországban leszek, hogy megtekintsek néhány mérkőzést. Kessié alternatívája? Az a kérdésem, hogy megfelelő választás lenne leigazolni a 12. játékost azok után, hogy a nyáron már 11-et vásároltunk? Azt gondolom, hogy a megoldást házon belül találjuk, például ott van Montolivo.”

“A nyáron egy jelentős átigazolási kampányunk volt és a számok egyáltalán nem túlzóak. Nem vásároltunk áron felül egyetlen játékost sem és állítom, hogy tegyük fel ha a nyáron érkezett játékosokat átigazolási listára tennénk, akkor pénzt keresnénk rajtuk. Kire mernék fogadni? André Silva és Calhanoglu. Az érkezett játékosok egy szilárd csoportot alkotnak és nyugalmat adnak a jövőre nézve. Bár többen nem az elvárásoknak megfelelően teljesítenek, de egyik játékos sem átigazolási betli. Továbbá elfelejtünk említést tenni az apró részletekről, hiszen a vásárlás mellett a vezetőség feladata az értékesítés és a szerződéshosszabbítás is. Játékoseladásból sok pénzt szereztünk, emellett Donnarumma, Suso, Cutrone, Calabria és Plizzari is új szerződést írt alá a klubbal.”

“Fassone? Semmi sem történik úgy, hogy nem osztjuk meg egymással. Minden más csak feltételezés. Montella? Mindenben teljes egyetértésünk volt vele, kezdve attól, hogy erőteljes átigazolási időszakunk lesz. Olyannyira, hogy lelkes üzeneteket küldött, amikor Bonucciról tárgyaltunk. Szakmai és személyes szempontból egyaránt sajnálom, hogy véget ért a közös munka. Ha a dolgok úgy mentek volna, ahogy kell, akkor a Milan ott lett volna a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikén.”

“Gattuso? Erősen át kell adnunk a fiatal játékosoknak a Milan DNS-t. Rinóra esett a választásunk és ő nem egy hiánypótló megoldás. Enyém a felelősség és boldog vagyok, ahogyan a munkáját végzi. Szükség volt a kemény munkára a fejlődéshez. Találtam egy olyan személyt, aki még nálam is többet dolgozik.” – tette hozzá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS