Megvan a spanyolok elleni bő keret – Nagy visszatérő a válogatottba

BiroAttilaMTI012

Bíró Attila keretet hirdetett a világligára.

BiroAttilaMTI012

Női válogatottunk decemer 19-én játszik a spanyolokkal a világliga második fordulójában. A tizenkilences keretbe, Keszthelyi Rita is visszatér.

„Tizenkilences keretet hirdettem, és a szerdai bajnoki forduló után találkozunk. A létszám többek között azért is indokolt, mert pénteken lesz még egy Szentes–UVSE mérkőzés, és fontos, hogy addig is tudjunk gyakorolni. Mint Hollandiában, ezúttal is esélyt kapnak majd a csapattagságért küzdő fiatalok, a spanyolok ellen is bizonyíthatják, lehet rájuk számítani. A meccskeretet a hétvégén jelölöm ki” – mondta Bíró Attila az mvlsz.hu-nak.

A magyar válogatott 19-es bő kerete a spanyolok ellen:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kiss Alexandra (Dunaújváros), Lekrinszki Gina (Szentes)

Mezőnyjátékosok: Farkas Tamara (BVSC), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Hertzka Orsolya (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Keszthelyi Rita (UVSE), Kövesdi Vivien (FTC), Kuna Szonja (BVSC), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (Szentes), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (Dunaújváros)

Női világliha, 2. forduló:

2017. december 19., kedd:

Magyarország–Spanyolország

Oroszország–Hollandia

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS