Kásásék finalisták a Masters vb-n!

Budapest, 2017. augusztus 8.
Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Szécsi Zoltán és Székely Bulcsú (b-j), a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Pallanuoto Milano A.S. Dilett mérkõzése elõtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 8-án.
MTI Fotó: Czagány Balázs

Az Oázist verte a Millennium csapata a Masters vb-n, így a Kemény-legények vasárnap már döntőt játszhatnak. 

Budapest, 2017. augusztus 8. Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Szécsi Zoltán és Székely Bulcsú (b-j), a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Pallanuoto Milano A.S. Dilett mérkõzése elõtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 8-án. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs)

Egyre nehezednek a meccsek, amit az eredmény, és a játék is mutat.

Jól ismerhette egymást a két elődöntős csapat, a Millennium és az Oázis, hiszen a vb előtt a Balatonon, egész pontosan Füreden mérkőzött meg egymással a két csapat.

Nos, a mai mérkőzés első negyedében már 5-2-re elhúzott a Millennium, még a folytatásban is csak növelték a különbséget a fiúk. Ki kell hangsúlyozni, hogy mindkét együttestől láttunk szép momentumokat, például az Oázisnál Regős Árontól vagy Tiba Pétertől. Kásás pedig kétszer is extrát mutatott. A nagyszünetben 11-5 volt az állás, míg a fordulás után megnyugtató különség alakult ki, hiszen 16-6-ra vezetett a Kemény-legénység. A záróakkordban már csak az eredmény számszerűsége volt a kérdés, ami 19-8 lett.

Holnap az orosz Szentpétervár lesz Kásásék ellenfele a fináléban 20 órától.

Masters vb, elődöntő: (+40 korosztály)

Oázis – Millennium 8-19 (2-5, 3-6, 1-5, 2-3)

A mérkőzés:

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS