Ingyen érkezik a Sampdoria horvát balhátvédje?

Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője szerint Ivan Strinic lesz a Milan első nyári érkezője.

Mint ismert, a piros-feketék januárban nem igazoltak egyetlen játékost sem, azonban voltak távozók. José Sosa végleg a Trabzonsporhoz igazolt, a klub szerződést bontott Gabriel Palettával, míg Niccolo Zanellato csatlakozott a Crotonéhoz, Gabriel pedig az Empolihoz.

A Sky beszámolói szerint a Milan hivatalosan is tájékoztatta a Sampdoriát arról, hogy kapcsolatba léptek és megkezdték a tárgyalásokat Ivan Striniccsel, akinek a nyáron lejár a szerződése. Állítólag nagyon közel a megállapodás a felek között és Strinic a nyáron ingyen csatlakozik a Milanhoz.

Ebben az esetben a 30 éves horvát válogatott balhátvéd lesz a klub első nyári szerzeménye.

Eközben a La Gazzetta dello Sport ma reggeli számában megerősítette, hogy Strinic aláír a Milanhoz, amint lejár a szerződése a Samppal. Úgy tudni, hogy Strinic a következő szezonban Ricardo Rodriguez cseréje lesz és nagy valószínűséggel Luca Antonelli helyére érkezik, akinek vélhetően ez lesz az utolsó idénye a piros-feketéknél.

A 41-szeres horvát válogatott Strinic pályafutása során megfordult a Hajduk Splitben, a Dnipróban, majd 2015 nyarán csatlakozott a Napolihoz, ahol két szezont töltött. 2017 óta a Sampdoria alkalmazásában áll és ebben a szezonban 14 bajnoki meccsen 2 gólpasszt jegyzett.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS