Deulofeu nem fog visszatérni, nem kell a Milannak

A legfrissebb hírek szerint Gerard Deulofeu a télen távozik Barcelonából és az ügynöke felajánlotta szolgálatait elsőként a Milannak, mindezt sikertelenül.

Coutinho érkezésével Deulofeu gyakorlatilag létszámfelettivé vált a katalán együttesnél, amely tavaly nyáron 12 millió euróért vásárolta vissza a spanyol támadót az Evertontól, azonban nem igazán tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Deulofeu a szezonban 16 tétmeccsen 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

Gines Carvajal, a játékos ügynöke jelenleg új csapatot keres Deulofeunak. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia szakértője arról számolt be, hogy az ügynök elsőként a Milannak ajánlotta fel a 23 éves támadó szolgálatait, aki örömmel visszatérne Milánó piros-fekete felébe. Ugyanakkor a klub vezetősége nem mutatott érdeklődést a tárgyalások megkezdésére, ugyanis Deulofeu nem szerepel a terveik között.

A spanyol válogatott támadó számára nem lenne ismeretlen Olaszország, ugyanis az előző szezon második felét kölcsönben a Milanban töltötte és 18 tétmeccsen 4 gólt szerzett, valamint kiosztott 3 gólpasszt is.

Ennek ellenére nagy valószínűséggel Deulofeu mégis visszatér Olaszországba, de nem a Milan, hanem az olasz bajnokságot vezető Napoli játékosa lesz. Di Marzio szerint közel van a megállapodás a Barca és a Napoli között, az átigazolási ár 15-18 millió euró körül lehet.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS