Labdasportok

Felszálló ágban a röplabda

2019 augusztus 23. és szeptember 10. között hazánk Lengyelországgal, Szlovákiával és Törökországgal közösen rendezheti a női röplabda Európa bajnokságot...

Tovább

Adorján 16 csapatos NB I-et szeretne

A Ferencváros férfi kézilabda csapata tavaly százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg az NB I/B Keleti csoportjának bajnokságát, így feljutott a legmagasabb osztályba. A zöld-fehérek a legutóbbi fordulóban drámai körülmények között, időn túli hétméteresből szerzett góllal mentettek pontot hazai pályán az Orosháza ellen. A 18:18-ra végződött meccs után beszélgettem Adorján Gáborral, az FTC mesterével.

Tovább

Csoknyai most Füreden alkot

Hatalmas küzdelmet vívott egymással szerda este az FTC és a Balatonfüred együttese a férfi kézilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében...

Tovább

Becker 50

November 22-én ünnepelte 50. születésnapját Boris Becker.

Tovább

FTC-Rail Cargo 2020-ig

Dr. Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke, CEO és Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke az FTC népligeti sportcentrumában ünnepélyes keretek között írta alá azt a megállapodást, amelynek keretében a vasúti árufuvarozási társaság 2020-ig meghosszabbította elkötelezettségét a Ferencváros női kézilabdacsapata, az FTC-Rail Cargo Hungaria névadó szponzori támogatása mellett.

Tovább

Kovacsics: Sehol sem vagyunk esélytelenek

Kovacsics Anikó és Bíró Blanka szerint is jó ómen lehet, hogy a Fradi női kézisei a tavalyi ezüstérmes Vardar Szkopjéval kezdenek a Bajnokok Ligájában.

Tovább

Becker a megmentő?

A korábbi háromszoros wimbledoni bajnok, Boris Becker el tudja képzelni, hogy segít a hullámvölgybe került világelsőnek, Angelique Kerbernek, hogy a teniszezőnő visszanyerje formáját.

Tovább

Kiütéses Fradi-vereség

Egy hete Lipcsében iskolajátékkal nyertek a ferencvárosi kézis lányok 30:17-re a HC Leipzig ellen  a Bajnokok Ligájában és két fordulóval a csoportkör zárása előtt bebiztosították helyüket a középdöntőben.

Tovább

Győri középiskolás lányok nyerték a kézilabda VB-t Rouenben!

Aranyéremmel tértek haza a győri középiskolás lányok az Iskolai Kézilabda Világbajnokságáról, míg a balatonfüredi fiúk az 5. helyen végeztek. A Nemzetközi Iskolai Sportszövetség (ISF) által szervezett megmérettetésre a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) delegálta a magyar fiatalokat.

Tovább

Címvédés a nőknél, trónfosztás a férfiaknál

Befejeződött Kispesten a strandröplabda országos bajnokság döntője.

Tovább

Dráma a záró meccsen – strandröpi ob, 1. nap

Véget értek az első nap küzdelmei a strandröplabda országos bajnokságon, amelyet a Kispesti Uszoda napozókertjében lévő pályákon rendeztek meg.

Tovább

Visszalépés a férfiaknál, változott a strandröpi ob párosítása

Visszalépett a hétvégi strandröplabda országos bajnokságon való indulástól a Dávid Zoltán, Rácz László páros, ami némileg átírta a hétvégi programot.

 

Tovább

Már kétszázhúszan az Eötvös Kupa strandröplabda-versenyén

A közelgő Eötvös Kupa nemzetközi strandröplabda-torna sajtótájékoztatóját tartották csütörtökön 11 órától Debrecenben, az Arany János utca 2. szám alatt található Oliva Bisztróban.

 

Tovább

Negyedik és ötödik hely a strandröplabda MEVZA-ban

Vasárnap a helyosztókat játszották le az U20-as és U18-as strandröplabda MEVZA-n, a csehországi Brnóban.

Tovább

Magyar sikerek a strandröplabda MEVZA-tornán

Eddig remekül szerepel utánpótlás strandröplabda-válogatottunk a brnói MEVZA-tornán, ahol két korosztályban összesen négy párosunk állt rajthoz.

 

Tovább

Az utolsó pontszerzési lehetőség az ob-döntő előtt

Augusztus elsején és másodikán Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdőben kerül sor a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulójára.

 

Tovább

A nevezők listája a strandröplabda ob-döntőre

Péntek éjfélig tart a nevezési határidő a strandröplabda országos bajnokság jövő heti döntőjére. Az indulásra jogosult párosok közül azonban nem mindenki jelezte indulási szándékát, így a mezőnyt a páros rangsorban őket követőkkel töltik fel.

 

Tovább

Strandröpi ranglista: a bajnok négy helyet csúszott vissza

Elkészült a legfrissebb egyéni strandröplabda-ranglista. A gyenesdiási ob-forduló mellett a hajdúnánási és a szegedi B-kategóriás verseny eredményei is felkerültek a listára.

Tovább

Strandröpi ranglista: a bajnok négy helyet csúszott vissza

Elkészült a legfrissebb egyéni strandröplabda-ranglista. A gyenesdiási ob-forduló mellett a hajdúnánási és a szegedi B-kategóriás verseny eredményei is felkerültek a listára.

Tovább

Jól folytatták juniorjaink

Az Európa-bajnokság középdöntőjében a házigazdát verte meg nagyarányú különbséggel a magyar junior válogatott . Tovább