Bacca boldog és végleg maradna a Villarrealban

Carlos Bacca a következő szezonban is a Villarrealt szeretné erősíteni és az ügynöke elmondása szerint hamarosan olyan megoldást fognak találni közösen, amely mindegyik fél számára kedvező.

Baccát tavaly nyáron vette kölcsön egy szezonra a spanyol élvonalban szereplő Villarreal, amelynek színeiben eddig 26 tétmeccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett az aktuális idényben. A megegyezés értelmében a spanyol együttes további 15,5 millió euróért végleg megvásárolhatja a kolumbiai válogatott csatárt, aki a napokban kifejezte maradási szándékát: “Nagyon boldog vagyok itt és maradni szeretnék.” – mondta Bacca az AS-nek.

Sergio Barila, a játékos ügynöke nyilatkozott a MilanNews mikrofonjainak.

“Carlos nagyon boldog itt Spanyolországban. Beleillik a klub filozófiájába és gólokat szerez. A Villarreal nagyon elégedett Carlos teljesítményével. A fontos gólok mellett sokat segít és tapasztalatával hozzájárul a fiatal játékosok fejlődéséhez. Carlos egy győztes alkotóelem a csapaton belül. Még két év van hátra a szerződéséből a Milannal, de azon fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást mindenki számára.”

A Villarreal 22 fordulót követően az 5. helyen áll a spanyol bajnokságban 2 ponttal lemaradva a Real Madrid mögött.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS