André Silva boldog és alig várta, hogy betaláljon

André Silva, a Milan portugál válogatott csatára boldogan nyilatkozott a Genoa elleni győzelem után és elmondása szerint hosszú ideje erre a pillanatra várt, hogy megszerezze első gólját a Serie A-ban.

A Milan vasárnap este drámai végjáték után 1-0-ra legyőzte a Genoát és nagyon fontos három ponttal távozott Genovából. André Silva hosszú idő után volt újra eredményes, a bajnokságban pedig ez volt az első találata.

“Ha nem játszok sokat, az azt jelenti, hogy keményebben kell dolgoznom. Természetesen nagyon boldog vagyok, mert ez volt az első gólom a bajnokságban. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a szakmai stábnak és a csapattársaimnak. A gólszerzés jelent számomra mindent. Suso gólpassza? Nem volt túl jó a beadás…” – mondta nevetve Silva.

“Teljesen más érzés az utolsó percekben betalálni. Gattuso azt mondta nekem a meccs után, hogy jó munkát végeztem és bízik bennem. Meg kell hallgatnom az edzőt és végezni a feladatom. Örülök az első gólomnak, de a legfontosabb a munka. Mióta a Milan játékosa vagyok, már az első bajnoki meccsen vártam, hogy betaláljak, mert egy csatárnak gólt kell szereznie.”

“Arsenal? Sikerre éhesen megyünk a visszavágóra és majd meglátjuk, hogy mi történik. Nyerni akarunk és mindent beleadunk.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS