Áll a bál, tovább folytatódik a Donnarumma-saga?

A legfrissebb hírek szerint Mino Raiola kérvényezi Gianluigi Donnarumma szerződésének megsemmisítését, mivel a játékos állítólag pszichológiai nyomás és kényszer alá volt helyezve, amikor a nyáron aláírta új szerződését a klubbal.

A 18 éves olasz válogatott kapus idén júliusban, hosszas tárgyalások után hosszabbított szerződést a Milannal és az új megállapodás értelmében a 37-szeresére, 160 ezer euróról 6 millió euróra emelkedett a fizetése. Ezzel ő lett a csapat második legjobban fizetett játékosa Leonardo Bonucci után.

A Corriere della Sera beszámolói szerint áll a bál a Milan háza táján, ugyanis Donnarumma levelet írt a klub vezetőségének, miszerint nyáron nagy pszichológiai nyomás és kényszer alá volt helyezve, emiatt írt alá új megállapodást – mint az a levélben állítólag szerepel, a hosszabbítás érvényessége emiatt megkérdőjelezhető. Júliusban a szerződés aláírásakor nem volt jelen Mino Raiola, a játékos ügynöke és állítólag a vezetők kényszerítették Donnarummát a szerződés aláírására.

A hírek szerint Raiola azon dolgozik, hogy Donnarumma ingyen távozzon a Milantól. Az olasz kapust a Paris Saint-Germain és a Real Madrid is szívesen látná, ráadásul mindkét együttes készen áll megduplázni a jelenlegi fizetését és rekordösszegű aláírási jutalékot fizetni az ügynökének.

A Sky Sport Italia állítása szerint Donnarumma szerződésében nincs kivásárlási záradék.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS