A srác, aki a világ legjobb diákmunkáját végzi

Bulvár

2016. július 31. vasárnap, 08:33

Szerző: Mészáros Sándor

Kétségkívül a legfurább jelenség egy pólós, rövidgatyás, tizenéves kissrác a hockenheimi paddockban, aki egész nap abroncsokat tologat a Pirelli gumis sátra és a Sauber garázsa között. Mint kiderült, a csapatfőnöknő Monisha Kaltenborn kisfia az, aki így üti agyon a szabadidejét a nyári szünetben.

IMG_20160730_123653

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a tinédzser éveinek elején járó kis fickó a világ legjobb nyári melójára tett szert. Valószínűleg sokan vannak, akik ingyen is átvennék a helyét, csak hogy a beleszippanthassanak a külvilág számára sokszor elérhetetlennek tűnő paddock levegőjébe.

De hogy került a nemrégiben tulajdonosváltáson átesett alakulat csapatfőnöknőjének fiacskája a „munkásemberek” közé? „Nagyon egyszerűen, Ő maga kérte, hogy csinálhasson valamit a csapat tagjaként ezen a hétvégén. Mint anya, örülök neki, hogy ennyire lelkes és nem veti meg a munkát” – mondta Kaltenborn a formula.hu-nak azon a barbecue partin, amelyet a Sauber adott szombat este az újságíróknak a vasárnapi svájci nemzeti ünnep apropóján.

Ugyan a Sauber számára katasztrofálisan sikerült a Német Nagydíj időmérő edzése, hiszen Felipe Nasr és Marcus Ericsson az utolsó két helyen végeztek, feltettük a kérdést a szakvezető anyukának, hogy egy esetleges váratlan pontszerzés esetén jár-e prémium a fiatalembernek: „Bárcsak úgy alakulna! Valószínűleg kapna némi plusz zsebpénzt!” – felelte a hinwilli alakulat vezetője.

Forrás: www.formula.hu – RSS