A Milan szerződtetné az Atalanta fiatal jobbhátvédjét?

A Milan mellett a Napoli, az Inter, a Chelsea és a Bayern München is szeretné soraiban tudni az Atalanta fiatal jobbhátvédjét, Andrea Contit.

A 23 éves játékos nem akármilyen teljesítménnyel rukkolt elő ebben a szezonban, ugyanis eddig 31 meccsen 8 gólt szerzett és 4 gólpassz osztott ki a Serie A-ban. Többek között a Milan és a Juventus kapuját is bevette, most pedig európai klubok sora szeretné szerződtetni.

Még el sem kezdődött a nyári átigazolási időszak, de a Milan nem tétlenkedik és Mateo Musacchio, Franck Kessié illetve Ricardo Rodriguez után újabb játékosra vetette ki a hálóját. A Tuttomercatoweb beszámolói szerint a Milan érdeklődik Conti iránt és készen áll egy 17 millió eurós ajánlatot tenni érte.

A játékos ügynöke május elején tagadta, hogy kapcsolatban állnak a Milannal. “Senki sem lépett velem kapcsolatba a Milan részéről, de tudom, hogy Mirabelli nagyon kedveli Conti játékát. A Milan mindig is a Milan marad és ők a világ legsikeresebb klubja a Real Madrid után. Természetes, hogy akár Conti, vagy bármely más játékos szívesen csatlakozna a Milanhoz.”

A Sky szerint a rossoneri vezetősége érdeklődött Conti felől a Kessiével kapcsolatos tárgyalások alkalmával.

Állítólag az olasz jobbhátvéd iránt több európai klub is érdeklődést mutat, nevezetesen a Napoli, a Chelsea, az Inter és a Bayern München. Conti szerződése 2021 nyaráig szól a bergamói együttessel.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS