Elkezdődött a Sport Expo!

image A délelőtti megnyitó ünnepségen köszöntőt mondott Kiss Norbert, az EMMI ifjúságért és sportért felelős helyettes államtitkára, Perlusz László, a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének ügyvezető igazgatója, és a szervezők nevében Rédei Viktor rendezvényigazgató is. A védnökök részéről elhangzott, hogy nagy eredménynek tartják, hogy a szervezőknek sikerült életre hívni ezt a kiállítást, hiszen jól tudják, hogy rögös út vezetett a mai napig, és bíznak abban, hogy a rendezvény az elkövetkezendő években lépésről-lépésre a sportszakma minden résztvevőjét és a sportokért rajongók nagyon széles körét megmozgató nemzetközi eseménnyé növi ki magát.

 Ez a kezdeményezés azzal a szándékkal indult idén útjára, hogy először Magyarországon, egy helyen és egy időben hozza össze a hazai sportban érdekelteket, valamint lehetőség szerint a sportágakat, segítve ezzel a nagyközönséget a gyorsabb, könnyebb tájékozódásban a kínálatot illetően, valamint lehetőséget adva arra, hogy az egyes cégek, szervezetek üzletileg is egymásra találjanak.

 A látogatók azonban nemcsak a kiállítói standokkal ismerkedhetnek most hétvégén, hiszen a szervezők gazdag programkínálattal is készültek. A színpadon folyamatosan zajlanak a programok. A szombati sztárvendégek 17 órától a Vastag testvérek, vasárnap pedig Janicsák Veca lép fel szintén délután 17 órakor. A kiállítás három napja alatt a közönség találkozhat majd olimpikonokkal, a Miss Hungary 2012-es szépségkirálynőjével, a Miss Colours (kerekesszékes szépségverseny) nyertesével, illetve a Rippel-fivérekkel is, akiknél a standon a hajmeresztő mutatványok akár ki is próbálhatók.

Nyitva tartás: 2013. május 03-05. (péntektől vasárnapig)

Péntek: 9-19 óra; Szombat: 9-19 óra; Vasárnap: 9-19 óra

Helyszín: Hungexpo, „B” pavilon

Jegyárak:

Napi: 1500 Forint / nap

Családi: 3000 Forint / nap (2 felnőtt + 2 gyerek)

Diák és Nyugdíjas: 800 Forint / nap

6 éves kor alatt ingyenes.   Fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak

számára a belépés ingyenes (igazolvány felmutatása szükséges).

 További információ a Sport Expo honlapján: www.sportexpo.eu