Legyen az XLSport a kezdőlapom
2015. július 05. |   |Labdarúgó NB I - A menetrend ||  Keresés:

sporthírek sport képek sport videók
Küzdősportok


Balhé? Az lesz!

  
2011. 12. 01. 08.29  


image

Eddigi legrangosabb rendezvényére készül a Hungarian Pitbull Team Debrecen tulajdonosa, Kovács Szabolcs olyan gálát szeretne tető alá hozni december 17-én a Hódos Imre sportcsarnokban, amely nem csak a szakma, de a remélhetőleg szépszámú közönség tetszését is elnyeri.

December 17-én már harmadik alkalommal veszik birtokba a Hódos Imre sportcsarnokot harcosaink. Az előző két rendezvény tapasztalatait felhasználva Kovács Szabolcs csapatfőnök minden eddiginél húzósabb fight cardot állított össze. Az érkező hazai és külföldi riválisok minőséget képviselnek, a román és a moldáv harcosok fellépését intéző Gergely Attila pedig megbízható sportember, így nem csak ígéretek, de harcosok is érkeznek a decemberi bunyóra.

- Az évek alatt megtanultam, kizárólag csak korrekt munkatársakkal szabad dolgozni – kezdte Kovács Szabolcs. – Belefutottam már olyanba, hogy megegyeztünk a versenyzővel és a menedzserével, aztán néhány nappal a gála előtt valami mondvacsinált okkal lemondták a meccset. Most ilyen nem lesz, igazi sportemberekkel tárgyaltam, Gergely Attila pedig többször bizonyította, ha valamiben megegyezünk, az úgy is van.

Nem „fekvőemberek” várnak majd harcosainkra a Hódosban, topbunyósaink minden tudására szükség lesz, ha győztesen akarják elhagyni a szorítót. A nemzetközi tapasztalatokkal egyre jobban felvértezett Soltész Lacira a kőkemény Dologh Gyuri vár. A két fighter összecsapott már, a kiegyenlített ütközet akkor sportolónk sikerét hozta. Dologh nem az a fajta, aki szereti a szimpatikus vesztes szerepét, neki fog ugrani Lacinak, az izgalom garantált.

Ifjú tehetségünknek, Kálucz Martinnak Beszterczei Móriccal van elszámolni valója. Dunaújvárosi összecsapásuk igen furcsa körülmények között ért véget, már készültek az extramenetre, amikor a bírók megváltoztatták néhány perce hozott döntésüket, s a világbajnok Felföldi Szabolcs által trenírozott Beszterczeit hirdették ki győztesnek. Martin agilitását ismerve ez most nem így lesz, harcosunk nem tervez extramenetet, korábban szeretné dűlőre vinni a dolgot.

Természetesen a Zahari testvérek, Vince és Kristóf is fellépnek, könnyű este rájuk sem vár, Vince Marius Maréval, Kristóf Adrian Valeannal üti össze „kiskesztyűit”. Keleti szomszédunk harcosai komoly erőt képviselnek.

A rutinos Fényes Zsolti is megmutatja tudását, kick- és thai-bokszban is eredményes sportolónk decemberben MMA-ban lép a kötelek közé, riválisa Marius Ciocarla lesz.

Edző-versenyzőnk, Borbély György K-1-ben Ciprian Bradean ellen veszi fel a harcot, Gyuri legutóbbi Hódosban bemutatott bunyója nem sikerült jól, biztosra vehető, hogy kettőzött akarattal lép majd ringbe.

Pallás Ricsi csibészségére mindig vevő a közönség, csupa szív tehetségünk Kovacu Flabius ellen mutathatja meg, mit ér a cívis virtus.

Taskó Rodrigó meccse még szervezés alatt, bár Rodi vállalkozásai miatt nem minden edzésen tud részt venni, ám a ringben ezzel nem foglalkozik, kiteszi a szívét, utolsó leheletéig harcol.

„Vendégművészek” dolgában sem állunk rosszul, a magyar MMA mezőny több ismert és elismert bunyósa is tiszteletét teszi december 17-én a Hódosban. A Polgár testvérek Norbertje senki előtt nem szorul bemutatásra, igazi ragadozó, nem szokása végigdolgozni a meccseket, ha lehetősége nyílik rá, rövidre zárja bunyóit. Testvére, Ádám sajnos sérülés miatt kénytelen kihagyni a debreceni „matekot”.
 
Petrovszki Attila sem tér ki a hirig elől, meccsein garantált az izgalom.

Ökrös Sándor 90 kilogrammban készül egy kis MMA-oktatásra, kérdés, Popa Florin Iliének mennyire tetszik majd a tanuló szerepe. Van egy olyan érzésünk, semennyire, hatalmas verekedés várható a két jó vérű harcos találkozóján.

Kovács Szabolcs tervei szerint ifjú tehetségeink is megmutathatják tudásukat a Hódosban, az ültetőmérkőzések alatt többen is lehetőséget kapnak a megmérettetésre. 16:30-tól kapunyitás, 16:45-től fiataljainké a főszerep.17:45-től veszi kezdetét a hivatalos program, 21 óráig osztják a pofonokat a srácok. Az est azonban nem ér véget, a Fight Code K-1 MAX európai döntőjének megrendezésére kerül sor, a négyes finálé egyik résztvevője a debreceni csibész, Balogh Norbert lesz.

Warriors in Hell

FIGHT CARD DEBRECEN december 17

Dologh György   VS   Soltész László
Besztercei Móricz   VS   Kálucz Martin   MMA
Marius Marne   VS   Zahari Vince  MMA
Adrian Valean   VS   Zahari Kristóf   MMA
Marius Ciocarla  VS   Fényes Zsolt MMA
Ciprian Bradean   VS   Borbély György  K-1
Marius Monteanu VS   Taskó Rodrigó   MMA
Kovacu Flabius   VS   Pallás Richárd  MMA
Bred Sergiu  VS   Petrovszki Attila   MMA
Marius Pannin   VS   Polgár Norbert   MMA
Popa Florin Ilie   VS   Ökrös Sándor   MMA

warriorsdb.jpg

 

 

XLsport - Balogh Zoltán


Szálláshelyek Magyarországon 2015-ben - Kattintson ide!

Ha tetszett a cikk, ossza meg a Facebookon! Kattintson ide!Xlsport Címkék:
Kálucz Martin Besztercei Móric Panin Marius Bradean Ciprian Warriors in Hell sporthírek küzdősport sport képek sport videók atlétika táncsport magyar foci külföldi foci labdasportok vízi sportok olimpia autó motor sportbulvár


Magyar győzelmek Romániában: Petrovszki tornagyőztes, Kálucz kopogtatott
Noaptea Greilor: Megérkeztek a versenyzők
Magyar - Román MMA rangadó az It"s Showtime Budapest 2010-en!
Hungarian Pitbull Fighters: Kemény mezőny vár Martinra Dunaharasztiban
Pitbull-gála Szeghalmon
Ökrös-Oroszi főmeccs a szeghalmi gálán
Kálucz Martin Eb-címmeccset bokszol Mahacskalában
Profi gála Tokajban
Svájcban küzdenek a magyarok - Profi címért harcol Éltető és KáluczNevem:
Hozzászólásom:
MathGuardBiztonsági kérdés, adja meg az összeget:

E      5KR   
C Q  Y  L M  QWJ
2CH  PD5  T E   
 2  G  Y T  KBG
 I     I8R   
    #1 Jurik Paul
2011-12-01 11-30-17
Joe, put this news on fight.ro forum! And the picture 2. Tisztelet!!!


[1]  2015. 07. 05. 13.57
Hamilton driftelni próbált, az egykori legenda csak nevetett - videóLewis Hamilton Johnny Herbertet akarta megtanítani driftelni, de a próba a kavicságyban végződött.Hamilton driftelni próbált, az egykori legenda csak nevetett - videó

2015. 07. 05. 13.36
TD|KICKBOX: Hihetetlen őrjöngés közepette thai bokszolnak Bangkokban (videó)  Öt bunyó a Rajadamnern stadionból, ami után a legnagyobb focimeccsek is szégyenkezve hazakullognak...TD|KICKBOX: Hihetetlen őrjöngés közepette thai bokszolnak Bangkokban (videó)

2015. 07. 05. 13.34
A Red Bull megszólalt Aston Martin-ügybenBrit televíziósok megszólaltatták Christian Hornert a szóbeszéddel kapcsolatban, miszerint a Milton ...A Red Bull megszólalt Aston Martin-ügyben

2015. 07. 05. 13.17
WRC: A Power Stage-re is maradt fordulatA világbajnok újra nyert, az M-Sport észtje karrierje második dobogóját szerezte, Kubica idei legjob...WRC: A Power Stage-re is maradt fordulat

2015. 07. 05. 12.57
SEAT: Kiss Norbi ütközött, Bús Edina 13. lettSzombati 4. helye után a vasárnap nem sikerült jól Kiss Norbi számára a SEAT León Eurocup ausztriai ...SEAT: Kiss Norbi ütközött, Bús Edina 13. lett
Impresszum | Elérhetőségek | Jogok | Médiaajánlat | Adatkezelés | 27 felhasznalo online
Médiapartnereink:

    Google Pagerank mérés, keresőoptimalizálás          

  
           

               

  
   hírek személyre szabva           

  
        Livescore    

  
             

  
        Milliolap.hu - Hasznos társ az internetezéshez - http://www.milliolap.hu    

 
Sportkatalógus   Honlapjai.hu katalógus