30 milliós ajánlatot készülnek tenni Calhanogluért?

Olasz lapértesülés szerint a német élvonalbeli RB Leipzig 30 millió eurót sem sajnálna a Milan török középpályásáért, Hakan Calhanogluért.

A 24 éves középpályás 1 évvel ezelőtt hagyta el Németországot a Milan kedvéért és az első olaszországi szezonjában 45 tétmeccsen 8 góllal és 13 gólpasszal segítette csapatát. Gennaro Gattuso kinevezését követően Calhanoglu kulcsember lett a kezdőcsapatban és nagyszerű teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat.

A Corriere dello Sport szerint a RB Leipzig szemet vetett Calhanoglura és készen áll hivatalos ajánlatot tenni a Milannak. Az ajánlat különböző bónuszok teljesülése esetén elérheti a 30 millió eurót. Ugyanakkor az olasz lap hozzáteszi, hogy Calhanoglu kulcsszerepet tölt be a jelenlegi csapatban és Gattuso ragaszkodik hozzá.

Egyébként a lipcsei együttes évi 3 millió eurós fizetéssel csábítja a török válogatott középpályást, akiért egy évvel ezelőtt 22 millió eurót fizetett a Milan a Bayer Leverkusennek. Érdekesség, hogy a Leipzig már a télen is megpróbálkozott Calhanoglu szerződtetésével.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS