2017 McDavid Junior Év Játékosa Szavazás

Szövetségünk idén is megválasztja korosztályos legjobbjait. Finomítottuk a formátumot, így idén “három lábon” áll majd a szavazás. Elsőként a junior korosztály legkiemelkedőbb játékosain a sor!

Az U19 bajnokságba nevező csapatok közül mindegyik megadta jelöltjét, közülük kerül kiválasztásra a McDavid Junior Év Játékosa!

A voksolás során sorrendet kell felállítani a játékosok között. Ez természetesen nem könnyű dolog, elvégre a különböző posztokon remekelő játékosok teljesítménye nehezen hasonlítható össze. De mivel nem megy másképp, ezzel a feladattal kell megküzdeni az érintetteknek.

Az egyes rangsorok kialakulása után az adott rangsor első helyezettje 9 pontot, a második 8 pontot kap és így tovább. A szavazás mindhárom “lába” azonos súlyt kap, tehát 1/3 aránnyal szerepel majd az összesített sorrendben.

Lássuk kik és hogyan szavaznak:

1. Az U19 bajnokságban szereplő csapatok vezetőedzői. Saját játékosára senki sem szavazhat majd.

2. A Szurkolói facebook szavazás. Reméljük sokan vesznek részt a voksoláson. Arra kérjük a lájkolókat buzdítsák erre barátaikat és ismerőseiket is, hogy még többen megismerjék legkiválóbb U19 játékosainkat! A szurkolók a játékosokra leadott facebook lájkjaikkal szavaznak, ennek sorrendje számít majd.

3. Rangsort állít fel az U19 válogatott szakmai stábja. Ha pontegyezés alakul ki a végső sorrendben, az ő szavazatuk a döntő.

Szavazni Szövetségünk facebook oldalán december 1-ig tudnak a szurkolók, ezt követően kerül sor a szavazatok összesítésére!

A 2017 McDAVID JUNIOR ÉV JÁTÉKOSA SZAVAZÁS JELÖLTJEI

U19 mcdavid 3x3

Forrás: http://mafsz.org – RSS